Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a votat la Pucioasa

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a votat la Pucioasa

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a votat, duminică, la secţia de votare de la Şcoala nr.1 din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, spunând că votează ”împotriva austerităţii şi ca românii să fie mai bine apăraţi în Europa”.

”Am votat împotriva austerităţii, am votat pentru ca românii să fie mai bine apăraţi în Europa, am votat pentru că vreau ca România să aibă o voce şi mai puternică în Uniunea Europeană. Îmi doresc ca la nivelul instituţiilor Uniunii Europene politicile care să prevaleze să fie cele pentru creştere economică, pentru locuri de muncă, politici care să îi apere pe cei mulţi. Sunt împotriva tăierilor, împotriva austerităţii, împotriva sărăciei. Îmi doresc ca la nivelul Uniunii Europene să existe o schimbare, să existe o atitudine pozitivă, politici pentru cei mulţi”, a spus ministrul Rovana Plumb.

Rovana Plumb este deputat în Colegiul 2 Pucioasa. La vot, duminică, a fost însoţită de membri ai familiei, precum şi de parlamentarii de Dâmboviţa Radu Popa şi Leonardo Badea.

Andrei Plumb

directorul de programe al Clubului Social Democrat Dâmboviţa, Andrei Plumb

”Am votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită şi am toată încrederea că toţi cei care muncesc în această ţară, toţi cei cărora le pasă la viitorul lor, mă refer la generaţia mea, evident, au făcut acest lucru şi îl vor face(…). Dacă îţi pasă de viitorul tău, de comunitatea din care faci parte, de semenii tăi trebuie să îţi exerciţi acest drept, de vot, de câte ori ai ocazia”, a declarat directorul de programe al Clubului Social Democrat Dâmboviţa, Andrei Plumb.

Andrei Plumb, rovana plumb

directorul de programe al Clubului Social Democrat Dâmboviţa, Andrei Plumb; Ministrul Muncii, Rovana Plumb

error: Conţinut protejat !!