Opt dâmbovițeni, candidați la europarlamentare

Opt dâmbovițeni, candidați la europarlamentare

Opt dâmboviţeni candidează la alegerile europarlamentare, unul singur fiind pe poziţie eligibilă, respectiv Theodor Stolojan (PDL). Tot din Dâmboviţa candidează pe listele PDL, purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene, Claudiu Dumitrescu, pe poziţia 33.

Candidați PDL (click pentru lista completă)

De la PSD Dâmboviţa candidează preşedinta organizaţiei de femei, Claudia Gilia, pe poziţia 22, şi preşedintele organizaţiei de pensionari, Emilian Bărbulescu, pe locul 41.

Candidați PSD-UNPR-PC (click pentru lista completă)

Un alt dâmboviţean care candidează la Parlamentul European este Vasile Lupaşc, din partea Partidul Ecologist Român, pe poziţia 6 pe lista partidului.

De la PMP, pe locul 42, candidează Florin Popescu. Acesta a anunţat ulterior depunerii candidaturii la Biroul Electoral Central că demisionează din Partidul Mişcarea Populară. Asta înseamnă că rămâne candidat, nu se pune problema şansei alegerii, fiind ultimul pe lista de candidaţi.

Candidați PMP (click pentru lista completă)

Formaţiunile politice care au propus liste de candidaţi pentru alegerile europarlamentare sunt, în ordinea în care figurează pe buletinele de vot: PDL, PMP, UDMR, Alianţa PSD-UNPR-PC, PNL, PRM, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Dreptăţii Sociale, Partidul Noua Republică, Partidul Verde, Forţa Civică, Partidul Ecologist Român, Partidul Alternativa Socialistă, PNŢCD şi PPDD.

Candidați PNL (click pentru lista completă)

Pe lista PPDD reprezentantul județului Dâmbovița este Voicu Constantin, pe poziția 27.

Candidați PPDD (click pentru lista completă)

Pe lista PRM la europarlamentare, din partea organizației Dâmbovița candizează George Țîncu, pe poziția 6.

Candidați PRM (click pentru lista completă)
Ultimii pe buletinele de vot, care cuprind pe fiecare pagină câte patru patrulatere cu listele de candidaţi, sunt înscrişi independenţii: Corina Ungureanu, Constantin Filip, Dănuţ Liga, Paul Purea, Iulian Capsali Pericle, Peter Costea, Mircea Diaconu şi Valentin Eugen Dăeanu.

Alte amănunte despre procesul electoral de duminică puteți găsi pe pagina bec2014.roLasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!