PDL Dâmboviţa îşi propune să obţină peste 30% la europarlamentare

pdlPDL Dâmboviţa îşi propune să obţină la alegerile europarlamentare de anul viitor un scor de peste 30%, a declarat deputatul PDL de Dâmboviţa Iulian Vladu.

”Cred că la nivel naţional vom depăşi 20%. La nivel judeţean ne propunem peste 30%. Oricum vom depăşi cu mult rezultatul care a fost la alegerile parlamentare de anul trecut”, a precizat Vladu.

Acesta a mai spus că, la acest moment, în PDL Dâmboviţa are loc o reevaluare a organizaţiilor locale.

”În peste 50% dintre organizaţiile locale din judeţ a fost aleasă o nouă conducere. Acest proces, de alegeri în organizaţiile din teritoriu, va mai avea loc în perioada următoare. Se face astfel şi o reconfirmare a membrilor noştri. La finalizarea acestui proces se va organiza Conferinţa judeţeană a PDL, unde va fi ales preşedintele organizaţiei”, a mai spus deputatul PDL de Dâmboviţa Iulian Vladu.

Deputatul PDL Florin Popescu a fost înlocuit, în iunie, de la şefia organizaţiei PDL Dâmboviţa, acestuia i s-a reproşat, la acea vreme, ”că nu funcţionează organizaţia”.

Pentru o scurtă perioadă interimatul a fost asigurat de Liviu Negoiţă, iar din luna iulie preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa a fost numit consilierul judeţean Jean Popescu.

error: Conţinut protejat !!