PDL Târgovişte cere atacarea în instanță a două hotărâri ale Consiliului Local Târgovişte

PDL Târgovişte cere atacarea în instanță a două hotărâri ale Consiliului Local Târgovişte

PDL Târgovişte solicită Prefecturii Dâmboviţa să atace în contencios administrativ două hotărâri ale Consiliului Local Municipal Târgovişte, luate vineri, 20 decembrie, cea referitoare la cesionarea acţiunilor Pavcom către Metex SA şi cea privind mandatul reprezentanţilor Adunării Generale a Acţionarilor la Municipal Construct.

Într-un comunicat de presă, remis sâmbătă, PDL Târgovişte cere instituţiilor statului să se sesizeze la validarea hotărârilor ”inclusiv prin votul unora dintre consilierii PDL, care s-au aliat cu consilierii USL, sfidând interesul cetăţenilor şi poziţia oficială a partidului”.

Conducerea PDL Târgovişte susţine că va lua măsuri împotriva consilierilor locali PDL din Târgovişte care au votat contrar deciziilor partidului, fără a preciza dacă le va retrage sprijinul politic.

”Conducerea PDL Târgovişte nu va tolera niciodată un astfel de comportament în Consiliul Local Municipal Târgovişte. Îi asigurăm pe cetăţeni că vom lua toate măsurile statutare împotriva membrilor PDL, aliaţi cu USL, care au uitat că singurul lor rol este protejarea cetăţenilor, gestionarea eficientă a resurselor publice şi modernizarea administraţiei locale”, se arată în comunicatul PDL Târgovişte, semnat de preşedintele organizaţiei – Iancu Caracota.

”Apreciem că aprobarea contractului de cesiune de acţiuni nominative de la SC PAVCOM SA Târgovişte s-a făcut cu dedicaţie, netransparent şi la un preţ ridicol, de numai 1.199.464,10 lei, care va fi plătit în 12 rate. De asemenea,  de 7 ani, Primăria Târgovişte nu primeşte dividende de la PAVCOM, deşi principalul obiect de activitate este închirierea. Vânzarea pachetului de acţiuni la acest preţ mult subevaluat, precum şi neexplicabila toleranţă a administraţiei locale faţă de neîncasarea dividendelor pune mari semne de întrebare asupra modului în care executivul Primăriei Târgovişte, în tandem cu unii consilieri locali de la USL şi PDL, înţelege să apere interesele cetăţenilor”, se arată în comunicatul PDL Târgovişte.

stiridb.ro vă prezintă integral comunicatul de presă.

Comunicat de presă PDL Târgoviște (click pentru documentul integral)


2 Comentarii

 1. Avatar
  i0nel Trandafirescu decembrie 21, 2013

  Ai fata de neghiob, Iancule!
  Uitati-va si voi, daca asta poate fi in stare de ceva ….
  O arde cuminte, sa de interesat de targovisteni, dar el e preocupat sa se catere pe munca altora, pentru ca el nu a castigat nimic in viata lui … doar numiri … ceea ce spune tot despre nenea din imagine.
  Vai de capul vostru pedeleilor!

 2. Avatar
  Soare Gheorghe decembrie 21, 2013

  Faci de ras partidul omule, trezeste-te si pleaca de acolo, ca omori organizatia!!!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!