Percheziţie domiciliară la primarul din Aninoasa, edilul dus la declaraţii la sediul Poliţiei

maricescuPrimarul din comuna dâmboviţeană Aninoasa, Constantin Maricescu, a fost dus, joi, la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, după ce la domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziţie.

”Este acţiunea altei structuri, Poliţia Dâmboviţa nu este implicată, probabil este vorba de DIICOT”, a precizat, pentru stiridb.ro, purtătorul de cuvântal IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu, a spus că nu ştie în ce caz se efectuează cercetări şi că nu i s-a adus, până acum, nicio acuzaţie.

”Nu ştiu despre ce este vorba, într-adevăr am fost adus aici, sunt în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa acum. S-au făcut percheziţii la mine la domiciliu. Nu mi s-a adus nicio acuzaţie decât că au avut ordin de percheziţie, ştiu că nu sunt implicat în nimic. Nu ştiu nimic, sunt curios, stau ca pe jar. În actele de percheziţie scrie despre un dosar despre care nu am cunoştinţă, din 2011, furt organizat, cam aşa ceva. Cred că e vorba de persoane care au furat ţevile de la sonde, cred, care nu are nicio legătură cu Aninoasa, nu s-a tras nicio conductă de la mine, nu sunt implicat în nimic”, a declarat, pentru stiridb.ro, primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu.1 Comentariu

  1. Avatar
    dan vasilescu octombrie 31, 2013

    Nu ma mai mira nimic legat de Petrom si de relatiile acestuia cu autoritatile locale;daca s-a furat ceva,sigur au stiinta si angajati Petrom,de prim rang;oricum,legat de tevile de sonda,de tubing,se stie ca este o adevarata industrie in interiorul Petrom,se taie la dimensiuni standard sau la comanda,pentru garduri si alte diverse investitii,contra cost bineinteles,bani necontabilizati.Sa se extinda cercetarile,vor avea multe de aflat,dar nu mai cred,nici in Politie,nici in Procuratura,nici in judecatori,totul este de forma,nu de fond…asta e Romania de azi,plina de hoti,condusa de hoti..pacat!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!