PNL Dâmboviţa: Cerem prefectului judeţului să înceteze abuzurile împotriva primarilor liberali

vladu-orban

PNL Dâmboviţa îi cere prefectului judeţului, Ioan Marinescu, să înceteze abuzurile împotriva primarilor liberali şi dă ca exemplu situaţia de la Găeşti, unde prefectul ar fi cerut introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local a unui proiect privind validarea unui consilier PPDD.

Liderii PNL Dâmboviţa Iulian Vladu şi Ludovic Orban spun că Adrian Ţuţuianu este şeful prefectului, ”ambii PSD”. Asta deşi prefectul, conform reglementărilor în vigoare, este apolitic.

Comunicat de presă PNL Dâmboviţa

Precizări legate de acest subiect a făcut, miercuri, şi preşedintele PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru.

”Din februarie avem o solicitare la Consiliul Local Găeşti pentru valiarea unui consilier. Nici în februarie, nici în martie nu a fost pe ordinea de zi proiectul. Am făcut o sesizare prefectului judeţului pentru a se lua măsuri de intrare în legalitate. Mâine (joi, n.r.) o să înaintăm o adresă prin care să solicităm acelaşi lucru cu o anexă cu clarificări legate de ştampila partidului, pentru că am înţeles că Executivul Primăriei Găeşti are nelămuriri legate de ştampila de pe solicitarea PPDD înaintată primăriei”, a precizat Cosmin Bozieru.

Întrebat dacă prin această validare se schimbă majoritatea Consiliului Local Găeşti în favoarea PSD-PPDD, Bozieru a spus ”lăsând la o parte majoritatea, aici este vorba despre dreptul unei persoane alese, este prea devreme să vorbim acum de majoritate”.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!