PNL Dâmboviţa: Demisia lui Ponta este tardivă, provocată de presiunea străzii

PNL Dâmboviţa: Demisia lui Ponta este tardivă, provocată de presiunea străzii

Demisia premierului Victor Ponta este una tardivă, provocată de presiunea imensă a străzii, este un moment în care clasa politică trebuie să dea dovadă de respect şi decenţă, susţine PNL Dâmboviţa, într-un comunicat, remis miercuri.

”Românii s-au trezit, după ce au suportat o guvernare care nu-i mai reprezintă şi care i-a sfidat în toate modurile posibile. Este un moment în care clasa politică trebuie să dea dovadă de respect şi de decenţă, în faţa unei naţiuni îngenunchiate de durere şi de furie. Plecarea din funcţii a lui Ponta, Oprea şi Piedone este meritul tinerilor români, care demonstrează că le pasă şi că nu mai acceptă un sistem corupt care – iată – şi-a luat un tribut prea mare!”, se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa, semnat de copreşedintele organizaţiei Iulian Vladu.

În document se vorbeşte despre responsabilitatea politicienilor.

”Democraţia românească a ajuns – după 26 de ani – la maturitate. Avem obligaţia să le oferim românilor societatea normală şi prosperă pe care şi-o doresc. Este o responsabilitate imensă, pe care însă trebuie să ne-o asumăm, cu bună credinţă şi înţelegând mesajul pe care l-am primit”, se mai precizează în comunicatul PNL Dâmboviţa.2 Comentarii

  1. Avatar
    Ana noiembrie 05, 2015

    Respect si decenta trebuia sa aveti voi cand ati hotarat taierea salariilor si pensiilor, inchiderea spitalelor….Ar trebui a dati dovada voi, acum, de maturitate si sa iesiti din politica. Au, oare, oamenii tineri, capabili, loc de voi, cei ce v-ati lipit de scaune???

  2. Avatar
    Marius noiembrie 05, 2015

    Du-te-n….. Gaesti si taci. Erou de mamaliga. De parca nu v-ar cunoaste lumea.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!