Post TV pentru poliţişti şi angajaţi ANAF

Post TV pentru poliţişti şi angajaţi ANAF

ProLex TV este numele sub care s-a lansat marţi un post de televiziune ce se adresează angajaţilor din poliţia naţională, din cea locală sau din ANAF.

„ProLex TV este un proiect îndrăzneţ, adaptat vremurilor noi, care şi-a propus să-şi transforme telespectatorii în cei mai informaţi angajaţi din poliţia naţională, din cea locală sau din ANAF. ProLex TV se adresează în primul rând membrilor săi din Poliţie, Poliţie Locală şi ANAF, dar şi tuturor celor interesaţi de legislaţia muncii în domeniu şi de problematica specifică. ProLex TV îşi propune să transmită noutăţile legislative, demersurile sindicale, dar mai ales să dezbată şi să găsească soluţii pentru problemele profesionale şi salariale cu care se confruntă angajaţii din toate structurile”, informează un comunicat al Sindicatului Naţional ProLex.

Programele pot fi urmărite accesând site-ul prolex.tv, iar rezumate ale emisiunilor pot fi văzute şi pe pagina prolex.ro, dar şi pe pagina de Facebook ProLex, www.facebook.com/SindicatulProLex.

error: Conţinut protejat !!