Primar Târgovişte: Se încearcă şantajarea mea, sunt intimidat, ameninţat, voi face plângeri penale (audio)

Primar Târgovişte: Se încearcă şantajarea mea, sunt intimidat, ameninţat, voi face plângeri penale (audio)

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că se încearcă şantajarea sa, este intimidat, ameninţat, nu a precizat despre cine anume este vorba, dar a dat anumite indicii şi a spus că va face plângeri penale celor în cauză.

”Persoana mea face obiectul unor campanii denigratoare susţinute, în anumite zone media, motiv pentru care eu o spun public acum: nu voi mai tolera aşa ceva, o să mă adresez organelor competente. Există, inclusiv, indicii privind săvârşirea unor infracţiuni împotriva mea, utilizându-se tot felul de metode şi tot felul de mijloace, ajungându-se să se spună că eu aş lua şpagă de la nu stiu ce service-uri şi la nu ştiu ce firme. S-a depăşit orice limită!”, a spus primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Acesta a vorbit despre un grup infracţional care urmăreşte scoaterea sa din viaţa politică.

”Nu mai pot să tolerez cum zi de zi persoana mea şi Primăria Târgovişte fac obiectul unor denigrări mizerabile, fără niciun fel de fundament legal. Cine face asemenea afirmaţii va trebui să răspundă (…). Indiferent de interesele pe care le au unii, interese care pleacă de la politic şi se termină la interesul patrimonial şi strict personal pentru care eu sunt, repet, denigrat. Fiecare a ajuns să spună orice. Suntem într-un stat de drept, suntem într-un stat în care drepturile individuale sunt protejate (…). Suntem astăzi victimele unei acţiuni concertate, un grup infracţional, şi nu mă feresc să o spun, care urmăreşte scoaterea mea din viaţa politică. Este dreptul meu de a face politică, este dreptul meu de a ocupa o funcţie publică, o ocup în mod legal, şi mi se pare că s-a ajuns mult prea departe”, a afirmat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

”S-a ajuns în situaţia în care sunt plătiţi oameni să strige la mine acasă, să îmi sperie copilul, familia, lucru pe care eu nu îl mai tolerez şi organele competente să îşi facă treaba”, a precizat Cristian Stan.

Acesta a adăugat că nu are nimic să îşi reproşeze din punct de vedere al respectării legalităţii actului administrativ.

”Nu am nimic să îmi reproşez din punct de vedere al legalităţii exercitării actului administrativ, absolut nimic! Nu am spus niciodată nimănui în Primăria Târgovişte: încheie un contract cu X, cu Y, absolut niciodată. Dimpotrivă, am garantat şi am încercat cât de mult am putut să garantez pentru respectarea principiului legalităţii în actul administrativ la toate nivelurile în Primăria Târgovişte”, a declarat Cristian Stan.

”Există anumite reguli pe care şi mass media trebuie să le respecte (…). Sesizare la CNA este prea puţin”, a spus primarul interimar făcând referire la o emisiune de la un post local de televiziune în care s-a vorbit despre el.

”Mă voi adresa organelor penale şi voi cere şi daune civile”, a mai spus primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Edilul a făcut referire şi la bradul de Crăciun pe care primăria îl va monta în centrul municipiului.

”O să pun la dispoziţia organelor de urmărire penală absolut toate documentele pe care le am, o să arăt cum în Târgovişte, ani de-a rândul bugetul public a fost spoliat cu privire la anumite cheltuieli care au vizat, spre exemplu calendare şi agende în valoare de 1,8 miliarde de lei vechi, 2.000 de calendare şi agende, în care numai conceptualizarea a costat aproape 1 miliard de lei vechi. Iar eu sunt pus la zid pentru un brad de Crăciun care are în spate un deviz, care se vede, care a costat, ca şi construcţie, 300 de milioane de lei vechi şi banii plătiţi societăţii primăriei. Nu se mai poate!”, a spus primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Acesta a precizat că şantajul este una dintre infracţiunile despre care vorbeşte.

”Şantaj este una din infracţiuni, încercându-se pe toate căile intimidarea mea şi încercându-se realizarea unor interese patrimoniale. Am identificat grupul infracţional de care vorbesc, sunt oameni… se vede foarte clar acţiune concertată pornită împotriva mea”, a afirmat Cristian Stan.

”Am ajuns să îmi fir teamă să îmi las maşina în parcare. Am ajuns să îmi fie teamă să ies cu copilul. De ce? Pentru ce? Nu am făcut obiectul unei cercetări penale, nu am fost nici măcar chemat vreodată să dau o declaraţie. Nu am o amendă de circulaţie. Pentru ce sunt inamicul numărul unu? Am şi eu dreptul, la fel ca toţi ceilalţi, la respectarea imaginii, am şi eu dreptul la o viaţă de familie, am şi eu dreptul să ies pe stradă şi să nu fiu obligat să dau explicaţii la fiecare pas despre ce s-a spus aseară nu ştiu unde despre mine. Chiar ne-am pierdut de tot orice simţ al echităţii, orice simţ al dreptăţii?!”, a declarat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

 

 3 Comentarii

 1. Avatar
  Cosmina decembrie 04, 2015

  Trebuie să luați atitudine, domnule primar! Aceste atacuri la persoană nu ar mai trebui tolerate! Vă susținem!

 2. Avatar
  mihai decembrie 04, 2015

  Oricum sunteti un om de nimic domnule Stan lasati famili cu copii pe drumuri cand tineti locuinte sociale goale.noi nu ne mai simtin ofensati si amenintati de vorbele dumneavoastra?rusine

 3. Avatar
  Enache Lucian decembrie 04, 2015

  Daca este vorba de „santaj” adresati-va instantelor in drept, domnule primar interimar, si nu-i tainuiti pe santajisti, ca stiti ca ‘omisiunea sezizarii ” este infractiune conform codului penal art.267 si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani. Cat despre „grupul infractional ” pe care l-ati descoperit, aveti grija si nu va jucati cu termenii juridici domnule primar Ce spuneti seamana cu o incercare de a pune pumnul in gura presei prin amenintari. Daca vreti sa ne jucam cu termenii eu cred ca dumneavoastra ati ajuns primar interimar prin „efractie” profitand de Ordonanta 55 data de fostul primministru si guvernul sau in slujba traseismului politic , ca ati incropit si mentinut o majoritate politica profitand de sprijinul secretarului primariei (neconvocarea consilierilor PNL la o anumita sedinta extraordinara) si a prefectului PSD-ist. Ca acel priministru si prefectura Dambovita nu a dorit sa organizeze alegeri cand fostul primar a fost condamnat Asa ca in tripla calitate pe care o aveti de primar interimar, de presedinte al organizatiei PSD a municipiului Targoviste si de unic candidat la functia de primar din partea PSD -ului va transformat in cea mai importanta „tinta ” pentru presa. Daca nu toata presa sezizeaza „succesurile” dumneavoastra ca primar interimar si mai baga si ea cate un bat prin gard, lasati-o in pace ca doar D din PSD inseamna democratie si presa este „cainele de paza” al democratiei. Sanatate !

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!