Primăria Târgovişte: Au început lucrările de reabilitare a Cinematografului Independenţa

Primăria Târgovişte: Au început lucrările de reabilitare a Cinematografului Independenţa

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat începerea lucrărilor de reabilitare a Cinematografului Independenţa.

„Start lucrari si la proiectul „Modernizare si Reabilitare Cinematograful Independenta, municipiul Targoviste, judetul Dambovita! Investitia este realizata de catre Compania Nationala de Investitii, iar durata maxima de executie este de 15 luni”, spune Cristian Stan.

Preluat în administrare de către Primăria Târgovişte în 2010, abia în octombrie 2019 încep lucrările la clădirea cinematografului, aflată în stare avansată de degradare.

Cinematograful Independenţa se află în centrul municipiului Târgovişte, lângă Prefectura Dâmboviţa. A fost construit în 1977 şi are 668 de locuri. Suprafaţa construită a cinematografului este de 1.400 de metri pătraţi. Cinematograful a fost preluat în administrare în 2010 de către Primăria Târgovişte de la Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor ”România Film”. De atunci singura activitate care a avut loc în cinematograf a fost, pentru o perioadă scurtă de timp, o sală de bingo, într-o încăpere a clădirii.

error: Conţinut protejat !!