Primarii PSD din Dâmboviţa i-au cerut lui Dragnea să candideze la preşedinţia României

Primarii PSD din Dâmboviţa i-au cerut lui Dragnea să candideze la preşedinţia României

Primarii PSD din Dâmboviţa i-au cerut, vineri, lui Liviu Dragnea să candideze la preşedinţia României, iar liderul social democrat a spus că prioritare sunt alegerile europarlamentare, apoi ca Iohannis să nu mai fie preşedinte.

”Domnul preşedinte, în numele colegilor mei din Liga Aleşilor Locali vă cerem să candidaţi la preşedinţia României (…). Dumneavoastră aţi făcut şi aţi muncit pentru români, drept pentru care aveţi încredere în români, candidaţi şi vom câştiga toţi. România va câştiga!”, a spus primarul comunei Şotânga, Constantin Stroe, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PSD Dâmboviţa.

”Către domnul Codrin Ştefănescu: am o mare rugăminte, să mai clonăm ca domnul Liviu Dragnea măcar încă 10. Şi să-i trimitem la televizor să ne susţină programul de guvernare”, a spus primarul din Tătărani, Constantin Pătru.

Declaraţiile au fost făcute pe scenă, la Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte şi unde Liviu Dragnea a fost prezent.

”PSD are ca obiectiv să câştige alegerile europarlamentare. Al doilea obiectiv: Iohannis să nu mai fie preşedinte”, a fost răspunsul lui Liviu Dragnea, întrebat de jurnalişti ce le transmite primarilor.

error: Conţinut protejat !!