Primarul din Butimanu, reţinut de Poliţie

Primarul din Butimanu, reţinut de Poliţie

UPDATE 28 ianuarie: Primarul comunei Butimanu, Marin Dragnea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de un bărbat s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, măsura arestului la domiciliu faţă de alte trei persoane, iar împotriva altor două a fost luată măsura controlului judiciar”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, remis miercuri.

27 ianuarie: Primarul comunei Butimanu, Marin Dragnea (UNPR), a fost reţinut pentru 24 de ore, luni seara, alături de alte cinci persoane.

”Şase persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de delapidare şi abuz în serviciu au fost reţinute pentru 24 de ore. Marţi vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

Comunicat Politia Dambovita


1 Comentariu

 1. Avatar
  D.D ianuarie 28, 2015

  Tov. general, ca fost subaltern te rog fi „barbata”. Nu pot accepta ideea ca esti in arest. Te rog generale ciripeste cum stii mata mai bine si baga-i si pe aia care te-au tinut in brate „inauntru”.Te compatimesc sincer, stiu ca ai diabet si nu se merita sa stai la racoare iar chestorii ce te-au facut din soldat- general in cinci ani sunt tot in functii ori la pensii grase.
  Vorbeste generale ,stiu ca nu-ti place sa scrii pentru ca eu iti faceam scriptologia cand erai ditamai seful, vorbeste si arata-le cine e seful.Pai cum mama dracului, tu ai numit inspectorii sefi la Dambovita pana prin 2000 si acum ei te baga in arest ? Si pentru un amarat de miliard , nu pentru fapte serioase cum ai facut mata cu cei mai reprezentativi interlopi. Sa le fie rusine, generale pe multi i-ai avansat in grad si le-ai dat functii si ei te rasplatesc cu arpacas..
  .
  Canta generale, libertatea ta nu are pret !

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!