Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit cu directorii de şcoli din Târgovişte

Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit cu directorii de şcoli din Târgovişte

Problemele cu care se confruntă şcolile din Târgovişte au fost discutate, joi, de către primarul Gabriel Boriga şi directorii unităţilor de învăţământ din municipiu.”Au fost clarificate toate probleme cu care se confruntă conducerile școlilor, înainte ca bugetul pe anul 2014 să fie votat. Astfel, paza în unitățile de învățământ, reparațiile și reabilitările la nivelul clădirilor, mentenanța centralelor termice, precum și fundamentarea detaliată a fiecărui capitol din bugetul solicitat de fiecare unitate în parte, au fost explicate și detaliate de către  primarul Gabriel Boriga, viceprimarul Ioan Țuțuianu, administratorul public Gabriel Cioacă și directorul economic Daniela Popa”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte.

În document se arată că, prin această întâlnire, executivul Primăriei Târgoviște, condus de primarul Gabriel Boriga, dorește să stabilească o relație clară și transparentă cu toate unitățile de învățămând din municipiul Târgoviște.

”Un alt detaliu foarte important, prezentat în cadrul acestei întâlniri, a fost reușita departamentului economic din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște, de a deconta salariile cadrelor didactice. Instituția noastră este singura unitate administrativ-teritorială din județul Dâmbovița care a soluționat această problemă”, se mai arată în comunicatul Primăriei Târgovişte.

stiriDB vă prezintă integral textul comunicatului.

Comunicat de presă (click pentru textul integral)


Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!