Prinşi că au furat din locuinţe din Târgovişte şi alte localităţi din Dâmboviţa

Prinşi că au furat din locuinţe din Târgovişte şi alte localităţi din Dâmboviţa

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, bănuiţi de comiterea a unsprezece infracţiuni de furt calificat, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zlei de marţi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că în perioada iunie –iulie 2015, aceştia ar fi sustras unelte şi scule electrice din mai multe locuinţe şi anexe gospodăreşti situate pe raza localităţilor Târgovişte, Voineşti, Răzvad, Băleni şi Ilfoveni.

Valoarea bunurilor sustrase se ridică la peste 35.000 lei.

De asemenea, în ziua de 03 august a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte l-au depistat pe unul dintre bănuiţi în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.1 Comentariu

  1. Avatar
    alexandra stan august 04, 2015

    Sa-i prinda pe nenorociti si sa le aduca oamenilor obiectele inapoi. Bunicii mei sunt unele dintre persoanele care au fost pagubite. Tare as dori sa stiu cine sunt acessti indivizi!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!