Proiect ”Mame speciale pentru copii speciali”, demarat de organizaţia de femei a PSD Dâmboviţa

carmen-holban

Organizaţia de femei a PSD Dâmboviţa s-a implicat în programul ”Mame speciale pentru copii speciali”. Într-un comunicat al organizaţiei sunt prezentate obiectivele proiectului.

Comunicat OFSD

În cadrul şedinţei OFSD Târgovişte, din data de 9.10.2015,  condusă de doamnele  Carmen Holban, preşedinte OFSD Târgovişte, Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa şi Oana Vlăducă, vicepreşedinte OFSD Dâmboviţa,  s-a prezentat şi implementat Proiectul ,,Mame speciale pentru copii speciali’’. Proiectul este iniţiat de doamna Lia Olguţa Vasilescu, primarul oraşului Craiova, şi se bucură de susţinerea doamnelor din Organizaţiile de Femei ale PSD, la nivel naţional, care şi-au manifestat dorinţa de implicare.

Dintre obictivele proiectului, amintim:

      Implicarea mamelor acestor copii în activităţi de divertisment, de investigare a stării de sănătate, de îngrijire a aspectului fizic, de asistenţă psihologică.

      Preluarea anumitor sarcini, măcar pentru câteva ore, de către alte persoane suport, astfel încât mamele implicate în proiect să se bucure de un moment de respiro în cadrul activităţilor propuse.

Solidare cu mamele care au copii cu nevoi speciale, femeile social-democrate din Judeţul Dâmboviţa au implementat cu succes programul, în prezenţa a 150 de doamne, iar în perioada imediat următoare se vor desfăşura acţiunile propuse, conform programului de activităţi, astfel încât să aducem un strop de bucurie şi speranţă în viaţa semenelor noastre.

 

Cu stimă,

Carmen Holban

Preşedinte OFSD Târgovişte2 Comentarii

 1. Avatar
  iordan octombrie 11, 2015

  Buna ziua. V-am lasat ieri cateva vorbe intr-un comentariu. As dori, daca se poate sa ma pot familiariza ori sa cunosc detalii despre aceasta activitate, implicarea in problemele copiilor special…si nu numai.

  Cu consideratie, Iordan A.

  • Avatar
   stiridb.ro octombrie 11, 2015

   Informații suplimentare puteți găsi la sediul PSD Dâmbovița, e o acțiune a organizației de femei (OFSD).

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!