PSD Dâmboviţa a depus lista candidaţilor pentru consiliul judeţean; Adrian Ţuţuianu deschide lista

lista-cj-psd-2015

PSD Dâmboviţa a depus, luni, la Biroul Electoral Judeţean, dosarele candidaţilor pentru consiliul judeţean. Lista este deschisă de actualul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care spune că îşi doreşte un nou mandat.

Tenorul Florin Georgescu este pe poziţia 21 pe lista PSD  pentru CJ Dâmboviţa.

Candidaţii PSD Dâmboviţa au fost susţinuţi şi însoţiţi la depunerea candidaturilor de vicepreşedintele PSD Rovana Plumb, deputat de Dâmboviţa, precum şi de parlamentarii Ionuţ Săvoiu şi Leonardo Badea.

”Dacă este să facem o analiză statistică, avem 29 de bărbaţi pe listă, 66%, avem 15 femei, 34%. Sub 35 de ani avem 10 colegi. Media de vârstă a acestei liste este 45 de ani. Dacă facem o analiză pe profesii: cadre didactice universitare şi cercetători – cinci, dacă mergem pe cei care au studii doctorale suntem şapte pe această listă, jurişti sunt şapte, economişti nouă, ingineri 11, cadre didactice din învăţământul preuniversitar opt, medici doi, psiholog unul, teolog unul, arhitect unul şi tenor unul”, a declarat preşedintele PSD Dâmbobiţa, Adrian Ţuţuianu.

tutuianu-candidat-psd-cj

Acesta a prezentat, luni, într-o conferinţă de presă, un program  pentru următorii 10 ani propus de PSD pentru judeţul Dâmboviţa. Ţuţuianu a spus că sunt proiecte ample, care vizează o perioadă mai mare decât mandatul de patru ani. Acesta a vorbit despre atragerea de fonduri europene, dezvoltarea uneistaţiuni turistice Padina Peştera, investiţii în infrastructura rutieră din judeţ, dar şi depsre investiţiile pentru perioada următoare în domeniile sanitar, educaţional şi administrativ.

error: Conţinut protejat !!