Şcoala Smaranda Gheorghiu Târgovişte, repetentă în prima zi de şcoală

smaranda gheorghiu

La Şcoala Smaranda Gheorghiu din Târgovişte festivitatea de început de an şcolar s-a desfăşurat sub un banner pe care scria ”Şcoala, e sufletul naţiuni”.

Cadre didactice printre care şi profesori de limba română, oficialităţi locale, elevi şi părinţi au asistat la eveniment, uitându-se către una dintre cele mai mari greşeli gramaticale: virgula între subiect şi predicat. Pe lângă asta, ultimul cuvânt e scris cu un singur i, corect era ”naţiunii”.

mesaj

Citatul ”Şcoala este sufletul naţiunii. Orice naţiune fără şcoală piere” aparţine lui Ion Codru-Drăguşanu, un scriitor român, memorialist, participant la Revoluţia de la 1848. A fost bunicul din partea mamei al politicianului român Ion Raţiu.

Şcoala nr. 3 Smaranda Gheorghiu se află pe Calea Bucureşti nr. 28 din Târgovişte.3 Comentarii

 1. Avatar
  Moise Cristian septembrie 16, 2014

  S-a ajuns la situația în care, un individ fără examenul de bacalaureat promovat, poate să intre la facultate. Acesta este exemplul concret că ori cu bacalaureat luat, ori fără el, e tot degeaba.

 2. Avatar
  andreisimion septembrie 16, 2014

  Inspectoratul Scolar si Ministerul sunt felicitati pentru oamenii pe care ii angajeaza, pensionari pe posturi si alte posturi din scoli

 3. Avatar
  alexandracosminastanescu septembrie 16, 2014

  cu acordul tacit al inspectorului general si al directorului care este mai mult sau mai putin obligat sa participe la asemenea aranjament

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!