”Scrisoare deschisă către prietenul meu maghiar”, declaraţie politică a deputatului Zisu Stanciu

”Scrisoare deschisă către prietenul meu maghiar”, declaraţie politică a deputatului Zisu Stanciu

Deputatul PSD de Dâmboviţa Zisu Stanciu a susţinut în Parlament o declaraţie politică intitulată ”Scrisoare deschisă către prietenul meu maghiar”.

”Mă nelinişteşte spectrul unui nou Târgu Mureş, unde să se dovedească, din nou, că ungurul bătut cu bestialitate de români, de pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume, se dovedeşte a fi, în cele din urmă, un român bătut cu bestialitate de câţiva neoameni. Mă nelinişteşte încercarea lor de a distruge tot ce am creat împreună, în ultimii 23 de ani”, se arată în declaraţia politică.

Parlamentarul vorbeşte şi despre discriminarea pozitivă a maghiarilor.

”Nu putem accepta ca dacă vrei să mănânci un gulaş senzational la Odorhei, trebuie să-l comanzi, musai, în ungureşte. Nu putem accepta ca cetăţeanul român din Odorhei să devină minoritar în propria lui ţară. Nu putem accepta ca un europarlamentar român de etnie maghiară să comploteze la Bruxelles împotriva ţării. Nu putem accepta ca nişte descreieraţi să ne batjocorească simbolurile naţionale şi să ne spânzure eroii”, mai spune, în declaraţia politică, deputatul Zisu Stanciu.

Declaraţie politică Zisu Stanciu (click pentru textul integral)


Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!