Se caută culegători de zmeură în Portugalia, 600 locuri, salariu 500-700 euro/lună

Se caută culegători de zmeură în Portugalia, 600 locuri, salariu 500-700 euro/lună

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută culegători de zmeură în Portugalia, sunt 600 de posturi disponibile, iar salariul variază între 500 şi 720 de euro brut/lună.

Localităţile unde sunt oferite locurile de muncă sunt Olhao, Faro, Tavira.

Cerinţe: aptitudini fizice / capacitate de a munci; fără antecedente penale (cazier judiciar); educaţie şi formare: minim şcoala primară; experiența profesională: preferința pentru candidații cu experiență în recoltarea zmeurei sau pentru candidații cu experiență în agricultură; disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia.

Limbi străine: de preferinţă engleza/ spaniola/portugheza – cunoştinţe de bază (dar nu este obligatoriu).

Salariul: salariul de bază lunar (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare pe săptămână): 505 -724.94 Euro/brut/luna; salariul lunar cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare pe săptămână): 842.02 – 1192.02 Euro/brut/lună;

Alte beneficii: Contract de cel puțin 2 luni, începând în februarie / martie 2016 până în mai / iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei; cazare oferite de angajator, cu un cost de 1 € / zi; Angajatorul oferă plată în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii).

Durata contract: temporar, full time, 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea în timpul campaniei, în funcţie de producţie, de a efectua ore suplimentare);

Mod recrutare: persoanele interesate trebuie să se adreseze AJOFM (consilierului EURES). Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul AJOFM), cazier judiciar valabil, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV în limba română. CV + scrisoare de intenţie la angajator, în limba enleză/spaniolă; e-mail: sp.recrutamento@madrefruta.com.pt.

Detalii se pot cere la AJOFM Dâmboviţa sau la telefon 0240 512298

Oferta este valabilă până pe 21 decembrie 2015.

 

 2 Comentarii

  1. Avatar
    DINUT GHEORGHE octombrie 19, 2015

    OARE DECE NU SE FAC ANUNTURI IN PORTUGALIA ETC CA SE CAUTA CULEGATORI DE MERE , STRUGURI DIN ROMANIA ,, PORTUGHEZILOR , SPANIOLILOR PENTRU UN SALAR DE 1200 RONI ,,, IAR AICI PENTRU ROMANI SALARII DE 1500 EURO MINIM ,,,,, SA VA FIE RUSINE CA DE 25 ANI SANTEM MANIPULATI IN CRUNT FEL !!!

  2. Avatar
    tarus lucica octombrie 19, 2015

    As dori in familie cuplu

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!