Se caută şoferi de TIR în Germania, salariu peste 2.000 de euro

Se caută şoferi de TIR în Germania, salariu peste 2.000 de euro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută şoferi de TIR în Germania, se cere un an de experienţă, iar salariul este de peste 2.000 de euro pe lună.

Sunt oferite 15 de posturi de firma Kahmen – TransCargo GmbH, în localitatea Rheda-Wiedenbruck.

Cerinţele sunt: permis de conducere categoria C, E şi înscris 95; atestat ADR; cel puţin 1 an experienţă, fără cazier auto şi judiciar; disponibilitate de a învăţa limba germană; rezistenţă la stres; orientare către client şi amabilitate; disponibilitate de a lucra şi în ture de noapte; prudenţă la condus şi responsabilitate; constituie avantaj cunoştinţele de mecanică.

Salariu: 2.040 euro brut/lună, la care se adaugă 70 euro brut premiu Fleetboard (25 euro net/zi de lucru).

Alte beneficii: în fiecare weekend se oferă cursuri de limba germană; se asigură cazare şi, daca este cazul, sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu 3 luni perioadă de probă.

Cei interesaţi pot trimite CV-ul şi scrisoarea de intenţie (se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, în limba română sau germană la adresa de e-mail info@kahmen-transcargo.de şi doar pentru monitorizare (fără răspuns) la buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate vor fi invitate să participe la interviu în Germania sau România. Se pot cere informaţii la tel 021 3165508.

Termen limită: 09.01.2016.1 Comentariu

  1. Avatar
    DINUT GHEORGHE octombrie 21, 2015

    DAR IN ROMANIA CU CE SALARIU ???? OARE CAM CU VREO TREI MII EURO !!?? SA VA FIE RUSINE CA NE TRIMITE TI LA SCLAVIE IN TARI STRAINE !?

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!