Se caută zugravi în Austria, salariu 1.200 de euro

zugrav

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută zugravi în Austria, se cer cunoştinţe de limbă germană, iar salariul net este de 1.200 de euro pe lună.

Sunt oferite cinci posturi în localitatea Perg. Firma angajatoare este Erosi Malerei&Mehr GmbH.

Decrierea postului este:zugrăveli şi gletuieli. Durata contractului este de cinci ani. Se cer: experienţă în domeniu; cunoaşterea limbii germane nivel mediu – avansat. Se oferă cazare; transport la locul de muncă; scule şi haine de protecţie.

Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2014.

Cei interesaţi pot trimite CV în limba română la adresa de e-mail: robert.tanko@erosi.at. De asemenea detalii se pot cere la AJOFM Dâmboviţa sau la tel 0257 254129; 0257 211230.2 Comentarii

 1. Avatar
  sorin varvaruc noiembrie 24, 2014

  Ma numesc varvaruc vasile sorin nascut 01 01 1971 sint din Botosani,lucrez in domeniu constructii finisor.Am terminat scoala profesionala in 1987 in acelasi domeniu,am lucrat dupa revolutie 2ani in germania si in israel pina in 2007.in romania dupa 2007 am lucrat la firma barlucy srl la finisaje si electrician.Vorbesc limba germana mediu.Prin acestea scrise as dori sa merg cu firma dumneavoastra in Austria in dmeniul finisor gletier.Va multumesc anticipal

  • Avatar
   stiridb.ro noiembrie 24, 2014

   Daca sunteti interesat atunci trebuie sa trimiteti CV la adresa de mail indicata in stire, sau puteti cere detalii la nr tel ale AJOFM Dambovita. Succes!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!