Străzile din Târgovişte vor fi spălate cu şampon

Străzile din Târgovişte vor fi spălate cu şampon

Străzile din Târgovişte vor fi spălate cu şampon, a anunţat directorul Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte, Dănuţ Badea.

Acesta a mai spus că străzile din municipiu sunt udate zilnic, iar în perioada următoare acestea vor fi şi spălate cu un şampon special.

”Noi spălam străzile, pentru că pe perioada de vară străzile trebuie spălate şi avem un program dimineaţa la ora 5.00 şi seara începem în câteva zile…. seara, după ce apune soarele, în cursul zilei nu avem voie să stropim pentru că se creează acel efect de seră care creează mai mult disconfort. Ba, mai mult decât atât am achiziţionat, suntem în negocieri cu o firmă care ne asigură un şampon special de spălat străzi. Bineînţeles că nu va fi nevoie să le spălăm zilnic şi vom face câteva probe şi vom stabili şi ritmicitatea spălării. Udatul îl vom face zilnic. Şamponate cu esenţă care să miroasă frumos, a liliac, a ce o să dorim noi la momentul ăla. Cred că este plăcut dimineaţa să ieşim să mergem la serviciu şi pe stradă să fie un miros plăcut”, a precizat directorul Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte, Dănuţ Badea.

Intenţia autorităţilor este una lăudabilă, se înscrie în caracterul de civilizaţie urbană, însă momentul când este anunţată şamponarea străzilor este unul prost ales. Şi asta pentru că artere principale ale oraşului sunt acum neasfaltate, în special în micro 6 unde au loc lucrări în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană asfaltul de pe mai multe străzi a fost decopertat, arterele de circulaţie sunt aşa de circa un an, iar locuitorii din zonă sunt exasperaţi din cauza circulaţiei dificile şi a prafului.

bulevardul-unirii-1

Bulevardul Unirii, Târgoviște iunie 2015

error: Conţinut protejat !!