Târg ilegal de maşini second-hand în centrul Târgoviştei

Târg ilegal de maşini second-hand în centrul Târgoviştei

În centrul municipiului Târgovişte funcţionează un târg ilegal de maşini, chiar lângă două monumente reprezentative unde municipalitatea încearcă să aducă turişti, Biserica Stelea şi Biserica Geartoglu.

Imaginea creată de târgul de maşini second hand nu ajută deloc la promovarea turistică a zonei.

Întrebat dacă este autorizat târgul de maşini, arhitectul şef al municipiului Târgovişte, Alexandrina  Soare, a răspuns ”nu ştiu să vă zic”.

La şedinţele recente ale Consiliului Local Târgovişte nu a fost luată în discuţie aprobarea vreunui târg de maşini second hand în municipiu.

De altfel, arhitectul şef al municipiului Târgovişte a precizat că certificatele de urbanism se află pe pagina de internet a primăriei, însă acestea nu sunt actualizate din data de 18.07.2014.

targ-auto-025 Comentarii

 1. Avatar
  Valentin Grigore septembrie 11, 2014

  Am vorbit cu proprietarul targului… targul era in parcarea privata de langa BRD, vizavi de Biserica Stelea. Dar pentru ca de maine in parcarea respectiva vor veni multe autocare cu majorete la campionatul european, a fost mutat cu masinile si singurul loc gasit disponibil este acest spatiu verde… pana luni, 15 septembrie… terenul din imagine este unul privat… proprietarii terenului au cerut autorizatie pentru un targ permanent dar nu au primit-o de la primarie pentru ca nu se poate da… si speram sa nu se dea pentru ca o astfel de autorizatie nu se poate emite decat cu incalcarea legii… vom vedea ce va fi de luni incolo!

  • Avatar
   Mihai septembrie 11, 2014

   Adica masinile vor ramane acolo zile in sir desi nu au aprobare? incredibi… in ce tara traim. Scuza cu terenul privat nu tine, eram demult o tara plina de bordeluri daca fiecare facea ce voia el pe teren privat.

 2. Avatar
  Alexa Dan septembrie 11, 2014

  Rusine!S-a umplut orasul de samsari care aduc fier vechi!

 3. Avatar
  Alexa Dan septembrie 11, 2014

  Minte respectivul, am trecut pe-acolo si masinile au detalii si pret in geam, daca nici asta nu e targ, nu stiu ce sa zic. rusine celor care il lasa sa-si faca de cap!

 4. Avatar
  Alina septembrie 11, 2014

  Un petic de verdeata aveam si noi…

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!