Târgovişte: Bărbat reţinut pentru înşelătorii cu maşini

Târgovişte: Bărbat reţinut pentru înşelătorii cu maşini

Poliţiştii târgovişteni au reţinut un bărbat din Baia Mare care a închiriat o autoutilitară, apoi a vândut-o în străinătate, în urma cercetărilor stabilindu-se că a mai comis astfel de fapte, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis joi.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a numitului B.T., de 62 de ani, din localitatea Baia Mare, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune. În fapt, la data de 28 februarie 2013, acesta a închiriat, pentru o perioadă de 7 zile, o autoutilitară de la un bărbat, din municipiul Târgovişte, ocazie cu care a încheiat un contract de închiriere, autentificat la un notar. Ulterior, susnumitul a vândut fără drept autotilitara închiriată, pe teritoriul Ucrainei”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a mai comis astfel de fapte şi pe raza judeţelor Botoşani, Bistriţa Năsăud şi Alba.

S-a procedat la reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!