Târgovişte: Blocurile ANL de la Sagricom, începute acum 8-9 ani, vor fi finalizate

anl-04

Mai multe blocuri ANL din cartierul Sagricom, Târgovişte, a căror construcţie a început acum 8-9 ani, vor fi finalizate.

Clădirile nu au fost finalizate din cauză că firmele care au început lucrările au intrat în faliment.

”Am discutat la ANL cu directorul general şi am primit asigurări că cele 146 de unităţi locative din Cartierul Sagricom, care sunt nefinalizate în acest moment, urmează să fie finalizate. Am primit asigurări că în acest an vor începe lucrările pentru restul de execuţie şi că vom reuşi să finalizăm patru-cinci blocuri chair în acest an. Eu m-aş bucura să fie aşa, mingea este acum în curtea ANL. Noi o să demarăm un plan de sistematizare a zonei, de aducere a utilităţilor la unităţile respective, astfel încât condiţiile să fie normale şi decente”, a declarat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

În cartierul Sagricom s-a început acum mai bine de opt ani construcţia mai multor blocuri ANL. Unele au fost construite, altele au rămas în diferite stadii de execuţie.

Edilul din Târgovişte a adăugat că anul viitor ar putea demarat construcţia altor blocuri ANL în municipiu.

”Există şi posibilitatea ca anul viitor să demarăm etapa a treia a construcţiilor în Cartierul Sagricom, asta înseamnă încă cinci scări de bloc. Dar va trebui să facem verificări să vedem dacă terenul pe care noi l-am idicat ca fiind disponibil în urmă cu ceva timp Agenţiei Naţionale a Locuinţei este şi acum disponibil, nu am această informaţie”, a afirmat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!