Târgovişte: Ce răspunde Compania de Apă când află că oamenii râd că forează după petrol la rondul de la autogară

lucrari-apa-rond

Lucrările de amploare şi de lungă durată de la sensul giratoriu de la Autogara Târgovişte i-au făcut pe localnici să ironizeze Compania de Apă că forează acolo după petrol.

”Circulă legende, unii spun că nu se ştie unde e reţeaua, alţii spun că se forează după petrol”, au spus jurnaliştii la o conferinţă de presă a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD).

”Nici eu nu ştiu prea multe, ce caută. Acolo este PIDU A. S-au încurcat ei în proiect, nu ştiu prea multe amănunte. Ce este cert e că noi ştim ce e de făcut, ştim unde trebuie să se racordeze”, a precizat directorul tehnic şi de producţie la companiei, Ioan Ţuţuianu.

Din răspunsul acestuia reiese că nu compania de apă efectuează lucrările acolo, ci o firmă care are contract în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) derulat de Primăria Târgovişte.

”Dacă ştiţi ce e de făcut, arătaţi-le şi lor!”, le-a sugerat celor din CATD, reprezentantul stiriDB.

”Le arătăm, dar acum ei… chiar acum sunt pregătiţi”, a răspuns Ioan Ţuţuianu.

”Ei căutau conductele acolo…”, a mai spus un jurnalist.

”Le-au găsit!”, a fost replica directorului CATD, Alexandru Oprea.

”Ştiţi de ce pare că ei caută petrol? Pentru că sunt două lucrări, de fapt, acolo, una este racordul la această conductă mare de transport de la Priseaca şi mai e acolo… se mai montează o staţie de pompare a apei pluviale, care să rezolve problema din pasaj, în momentul când aţi văzut că atunci când plouă canalizarea nu poate prelua toată apa din pasaj. De asta e tot sensul ăla spart”, a adăugat directorul tehnic şi de producţie al CATD, Ioan Ţuţuianu.1 Comentariu

  1. Avatar
    unu ianuarie 14, 2016

    Conductele au fost gasite din intamplare de firma care executa lucrarile in acea zona. Compania de apa habar nu aveau unde se gasesc conductele care trebuiesc racordate. Asa zisii specialisti din catd au dat cu presupusu unde se gasesc conductele pana a fost facut praf aproape tot sensul giratoriu. Halal personal…in frunte cu asa zisa conducere…cu exceptia noului director care a cazut nevinovat intr-o societate care merge din ce in ce mai rau. Asa cum. aspus intro emisiune de preferat este sa se comaseze in cateva societati pentru a fi mai eficiente

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!