Târgovişte: Crater în asfalt în zona unde s-au efectuat lucrări la PIDU B

crater-bulevard

Un crater adânc s-a format, miercuri, în asfalt, la intersecţia dintre Bulevardul Carol I şi Bulevardul I.C. Brătianu, în zona unde s-au efectuat lucrări la PIDU B (Plan Integrat de Dezvoltare Urbană).

Zona a fost marcată, iar la faţa locului au sosit poliţişti de la Rutieră, reprezentanţi ai Primăriei Târgovişte şi ai constructorului de la PIDU B (firma Erbaşu).

Administratorul public al municipiului Târgovişte, Liviu Stoica, a declarat că reparaţiile se vor efectua din banii de garanţie ai constructorului. Pe de altă parte, reprezentanţii firmei care au executat lucrările în zonă susţin că acolo nu este PIDU B, că nu ei au făcut lucrări acolo şi deci ei nu sunt responsabili.

stiriDB are fotografii din perioada lucrărilor la PIDU B, în care se vede că exact acolo unde acum s-a surpat asfaltul se efectuau lucrări în toamna anului trecut.

bulevard-inchis-lucrari

octombrie 2015 ↑

bulevard-crater-2

iulie 2016 ↑1 Comentariu

  1. Avatar
    gicu iulie 08, 2016

    De la montarea unor borduri pana la surparea asfaltului este cale lunga. Altceva a cauzat avaria respectiva. Posibil grinzile din beton care sustin placile de beton.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!