Târgovişte: De luni gata cu parcările ilegale pe Centrul Vechi!

Târgovişte: De luni gata cu parcările ilegale pe Centrul Vechi!

Poliția Locală Târgoviște anunţă mai multe măsuri care să îi împiedice pe şoferi să mai parcheze ilegal pe Centrul Vechi din municipiu.

”Astfel, pe strada Revoluției, în sensul giratoriu din zona Centrului Vechi, au fost montați stâlpi ornamentali pentru ca trotuarul să rămână doar pentru circulația pietonilor. Începând de luni, 26 ianuarie 2015, polițiștii locali din cadrul Sericiului Circulație vor acționa cu promptitudine în această zonă, pentru sancționarea conducătorilor auto, care nu respectă prevederile legale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Târgovişte.

În document se arată că unii şoferi opresc în sensul giratoriu, cu toate că sunt amenajate două parcări în zonă, mai exact, în spatele Hotelului Dâmbovița și în spatele Hotelului Valahia (lângă BRD).1 Comentariu

  1. Avatar
    gigi ianuarie 24, 2015

    Puneti mana si faceti parcari cum trebuie ca sa putem parca regulamentar…..nu mai mancati banii contribuabilior cu sensuri giratorii umflate la costuri si tot felul de lucrari „SF” doar ca sa va umpleti voi conturile.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!