Târgovişte: Lucrări de reabilitare a infrastructurii în zona străzii Radu Gioglovan din micro 9

Zona adiacentă străzii Radu Gioglovan din cartierul târgoviştean micro 9 este cuprinsă în lucrări de reabilitare a infrastructurii.

”Suntem într-o zonă în care nu au fost făcute investiţii de mult timp, o zonă care era sufocată de garaje,. Iată, peste 100 de garaje au fost dezafectate până la acest moment în această zonă din Târgovişte. Aş vrea să mai menţionez că lucrările care vor fi efectuate aici vizează o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi. Cred că în urma lucrărilor de reabilitare se vor obţine undeva la 150-160 de locuri de parcare”, a declarat, miercuri, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, într-o conferinţă de presă pe teren, pe strada Radu Gioglovan.

Lucrările sunt făcute cu bani de la bugetul local şi constau în dezafectarea garajelor, amenajarea de locuri de parcare, amenajare spaţii verzi, iluminat public.

Lucrările sunt efectuate de Municipal Construct, firmă din subordinea Consiliului Local Târgovişte, şi societatea care a obţinut contractul de asfaltări pentru acel tronson de drum din micro 9.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!