Târgovişte, oraş împânzit de stâlpi de iluminat

stalpi

Municipiul Târgovişte a fost împânzit de stâlpi de iluminat, după ce, prin proiectul european Plan Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), stâlpilor deja existenţi li s-au adăugat alţii cu iluminat fotovoltaic.

Întrebat dacă vor rămâne şi vechii stâlpi, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, a spus că în unele zone vor rămâne, pentru că ”iluminatul fotovoltaic în momentul de faţă nu asigură un nivel de iluminare optim” pentru că au fost cantităţi adăugate ulterior la proiect. Această declaraţie este încă o dovadă că proiectul la PIDU a fost făcut pe genunchi. Până acum am constatat că ”au fost uitate” două parcări şi două străzi în proiectul de reabilitare, iar la capitolul iluminat public în PIDU B scrie Alexandria în loc de Târgovişte. Unii ar putea spune că este vorba de copy paste, de unde şi erorile.

”În micro 11, în cartiere vor fi înlăturaţi ceilalţi stâlpi. Problema este că iluminatul fotovoltaic în momentul de faţă nu asigură un nivel de iluminare optim, pentru că acestea au reprezentat cantităţi ce au fost adăugate ulterior la proiect. Şi atunci noi venim cu un plan al managementului public în care vom vedea ce stâlpi sunt îndepărtaţi şi ce stâlpi rămân pentru a asigura peste tot în cartiere, mai ales în parcări, pentru că pe IC Brătianu de exemplu iluminatul este foarte bun, pentru a asigura peste tot un nivel de iluminat optim”, a precizat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

trotuare-stalpi-093 Comentarii

 1. Avatar
  Toma Ne. noiembrie 19, 2015

  Va mai dau o adresa pentru întregirea imaginii:Str.cpt.andreescu 61.Stalpii amplasati de fosta societate de stat are aplsati 2 stapi pe proprietate privata(fiindca asa erau atunci DIRECTIVELE socialiste!0 si nu plateste nici redeventa dar nici nu muta stalpii pe domeniul public. La solicitarile facute se invoca INTERESUL NATIONAL al companiei PRIVATE de energie!!!Unde traim?!?

 2. Avatar
  baron2000 noiembrie 20, 2015

  Pe cele doua strazi nereabilitate din cartierul CFR, nici stalpi de iluminat nu s-au montat.E o bezna totala.Fericiti spargatorii de masini.

 3. Avatar
  gicu noiembrie 22, 2015

  Daca la momentul inceperii lucrarilor, atunci cand au fost decopertate trotuarele, TOTI detinatorii de utilitati isi ingropau retelele asa cum au facut unii dintre ei, probabil ca la acest moment nu se mai regasea un stalp nou langa unul vechi de beton sau de metal. nu cred ca in viitorul apropiat se va mai avea aceasta sansa si care presupunea si costuri mici pentru acestia.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!