Târgovişte: Parcare şi teren de sport, în locul garajelor ruginite – în micro 6

parcare-micro-6-02

O parcare modernă şi un loc de joacă au fost amenajate în locul unor garaje ruginite, în micro 6 din Târgovişte, pe Bulevardul Unirii, în spatele blocurilor 72,73.

”Astazi am finalizat cea mai frumoasa parcare din municipiul Targoviste si totodata, in aceeasi locatie, am dat in folosinta si un nou teren de sport, multifunctional (handbal, fotbal, tenis cu piciorul, baschet). Astfel, pe o suprafata de aproximativ 4000 mp, in locul a 50 de garaje au fost create aproximativ 120 de locuri de parcare, iluminatul public a fost reabilitat, s-a refacut integral spatiul verde, s-au amenajat trotuarele, s-au montat banci, cosuri stradale de gunoi”, a declarat, joi, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

parcare-micro-6-01

Edilul a adăugat că în primăvara anului viitor, în aceeaşi locaţie va fi amenajat şi un loc nou de joacă.

Costul investiţiei inaugurată joi este de un milion de lei, bani de la bugetul local. Cele mai multe lucrări (cu excepţia asfaltării) au fost executate de Municipal Construct, firmă în subordinea Consiliului Local Târgovişte.

Parcarea este una dintre cele ”uitate” de proiectantul de la proiectul european PIDU A (Plan Urbanistic de Dezvoltare Urbană).

parcare-micro-6-03

stiriDB a scris despre zonă la demararea lucrărilor. Iată cum arăta locul pe la începutul lunii iunie.

garaje-m6-02

garaje-m6-01

error: Conţinut protejat !!