Târgovişte: Parcarea în care intri, dar nu mai poţi ieşi

parcare-polivalenta-1

În Târgovişte autorităţile au amenajat o parcare în care poţi intra, dar nu mai poţi ieşi. Se află în apropierea Sălii Polivalente şi a sediului Registrului Auto Român. Deşi ar fi utilă celor care vin la meciurile ce au loc la Sala Polivalentă sau locuitorilor din zonă, parcarea este plină cu maşini care aşteaptă la RAR sau sunt de vânzare. Oricum sunt maşini fără numere sau cu numere roşii care nu sunt mişcate din acea parcare.

Parcarea este în aşa fel realizată încât poţi intra cu maşina, dar nu mai poţi ieşi. Parcarea a fost recent asfaltată, are borduri noi şi înalte, se pare a făcut parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), proiect de reabilitare a infrastructurii cu fonduri europene.

Parcarea este în formă triunghiulară, cu baza ca spaţiu de intrare. Capacitatea parcării este de circa 15 maşini, mai mult de jumătate dintre acestea nemaiputând ieşi din cauza modului în care este configurată parcarea.

parcare-polivalenta-3



3 Comentarii

  1. Avatar
    lucian enache noiembrie 21, 2015

    Nu este singurul parcaj din Targoviste ” proiectat” gresit. Stie cineva cine este proiectantul acestor aberatii? Postati ! Firma sau proiectantul persoana fizica care ar trebui sa raspunda pentru aceste erori. Sau poate este de vina constructorul care nu a respectat proiectul. Sau poate este de vina si cel care a avizat astfel de prostii. si poate e de vina cel care a semnat pentru receptia unor astfel de bazaconii.
    Este o initiativa a PNL-ului legata de parcajele din Targoviste, dar primarul este ocupat „sa-i taie capul ” directorului Stoica” si sa zambesca electoral din turnuletul chindia de la targul de turism de la Romexpo asa ca nu a gasit de cuvinta sa o bage acest proiect de hotarare pe ordinea de zi a sedintei de consiliu din data de 26 noiembrie 20115.

  2. Avatar
    unu noiembrie 22, 2015

    Am verificat pe google earth..functia street view si se pare ca asa a fost si inainte. Se pare ca s-a respectat situatia dinaintea reabilitarii. Se poate configura spatiul respectiv printr-un marcaj corespunzator

  3. Avatar
    popescu noiembrie 22, 2015

    Asa a aratat parcarea de cand a fost infiintat RAR ul. Domnul enache fiind un tip distrat a uitat cum arata orasul

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!