Târgovişte: Restricţii de circulaţie pe strada Gimnaziului, se fac lucrări de canalizare

Târgovişte: Restricţii de circulaţie pe strada Gimnaziului, se fac lucrări de canalizare

Timp de o lună vor fi restricţii de circulaţie pe strada Gimnaziului din Târgovişte, în zonă fiind efectuate lucrări la canalizare.

”Au debutat si lucrarile de amenajare a zonei din spatele noului tribunal, aferenta strazii Craitelor si blocului G8. Investitia vizeaza amenajarea parcarilor, a strazii si a trotuarelor, preluarea apelor pluviale, modernizarea iluminatului public, dar si reabilitarea locului de joaca de acolo. Totodata, au fost demarate si lucrarile de extindere a retelei de canalizare de pe strada Gimnaziului. In contextul acestei investitii, pe strada mentionata vor fi restrictii de trafic pe parcursul celor 30 de zile cat dureaza lucrarile, cu precizarea ca circulatia va fi deschisa dimineata, pana la ora 8.30, precum si seara, dupa orele 18.00”, spune primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Edilul a mai precizat că imediat ce va fi finalizata canalizarea, strada Gimnaziului va fi asfaltata integral, in cadrul unei alte investitii, al carei contract de executie este deja semnat.

error: Conţinut protejat !!