Târgovişte: Sute de persoane au depus flori şi au aprins lumânări în centrul oraşului

comemorare-platou

Câteva sute de persoane au fost prezente, duminică seara, pe platoul Prefecturii Dâmboviţa, au depus flori, au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti.

Au fost prezente şi au aprins lumânări şi componentele echipelor de baschet şi volei feminin CSM Târgovişte. Printre cei veniţi au fost şi fostul primar al Târgoviştei Gabriel Boriga şi actualul viceprimar Cosmin Bozieru. De asemenea primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, a aprins o lumânare. Oamenii au început să vină pe la ora 19.00, s-au strâns grupuri de cunoscuţi şi toţi vorbeau despre tragedia din clubul Colectiv din Bucureşti. Se întrebau dacă ei au cunoscut pe cineva care a fost acolo, s-au declarat şocaţi de cele întâmplate şi vorbeau despre ce ar trebui făcut ca aşa ceva să nu se mai întâmple.

”Nu am citit niciodată atâtea ştiri ca azi. Nu mă puteam abţine, mi s-a descărcat telefonul de câteva ori. Aţi văzut ce povestea asistenta care a fost acolo?”, spunea una dintre fetele prezente.

Unii dintre cei prezenţi au purtat pancarte pe care scria ”Nu mai vrem să tolerăm nedreptatea, indiferenţa, prostia… Vineri au fost ei, mâine putem fi chiar noi”, ”Condoleanţe familiilor care au pierdut persoane dragi în incendiul de la Colectiv. România în doliu”.

De asemenea în acest weekend mai multe cluburi din Târgovişte şi-au anulat evenimentele programate.

volei-platou

componente ale echipei de volei feminin CSM Târgoviște

lumanari-platou

lumanari-platou-7

lumanari-platou-5

Ciprian Iugulescu, președinte CSM Târgoviște; Gabriel Boriga, fost primar Târgoviște

lumanari-platou-6

antrenorul campioanei de baschet feminin CSM Târgovişte, sârbul Predrag Vasic, şi componente ale echipei de baschet

lumanari-platou-4

lumanari-platou-2

lumanari-platou-3

cristi2

viceprimar Cosmin Bozieru; șef DSP Dâmbovița, Sorin Stoica; primar interimar Cristian Stan

tabytha-milagros

lumanari-platou-9

lumanari-platou-84 Comentarii

 1. Avatar
  liliana noiembrie 01, 2015

  Condoleante familiilor din partea multor Romani din Anglia suntem alaturi de dumnealor si de cei din spitale as Dona sange daca as fi in tara

 2. Avatar
  Georgiana Mihăița noiembrie 01, 2015

  Sincere condoleante familiilor indurerate…inca de la prima veste despre acest teribil incident am sufletul plin de durere si ochii plini de lacrimi…sunt rock-erita si plang pentru fratii si surorile mele …care astazi nu mai sunt printre noi si pentru cei ce sunt raniti ….:( si le transmit ganduri bune tuturor

 3. Avatar
  Grigore Ionut-Madalin noiembrie 01, 2015

  Nu sunt un mare fan al muzici rock,in schimb sunt un roman cu sfletul trist de la prima veste pe care am auzito referitor la tragicul incident petrecut vineri noapte la clubul din Bucuresti.
  Cu lacrimi in ochi scriu aceste randuri si cu speranta ca din cei aflati in spitalele din capitala cu rani grave vor reusi sa-si revina cat mai repede cu putinta.
  Cu regrete pentru cei care au plecat in lumea de dincolo pot spune decat „Dumnezeu sa-i odihneasca”

 4. Avatar
  Sorescu Elena noiembrie 01, 2015

  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIILOR GREU INCERCATE SI MARCATE DE O ASA SOARTA CRUDA ., ODIHNA VESNICA SI DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA-I ASEZE IN LOC CU LUMINA SI VERDEATA.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!