Tenorul Florin Georgescu: Festivalul ‘Crizantema de Aur’ arată că arta adevărată este pe primul loc

florin georgescuAnii mei au ca reper festivalul de romanţe ”Crizantema de Aur”, un eveniment care arată că arta adevărată este pe primul loc, a declarat tenorul Florin Georgescu, membru al juriului festivalului ”Crizantema de Aur”.

Florin Georgescu a spus că participă pentru a 30-a oară la festivalul târgoviştean. El a susţinut vineri, în prima seară a festivalului, un recital care a ridicat sala în picioare.

”Sunt pentru a 30-a oară aici, a 30-a ediţie pentru mine şi a 46-a a festivalului. Am început copil aici să cânt şi, iată-mă, cred că în 2-3 ani cred o să termin toată cartea şi toată culegerea de romanţe care există în arhiva bibliotecii muzicale româneşti. Îmi face mare plăcere. Totdeauna am spus că mă confund, anii mei care se scurg se confundă odată cu începutul armoniei festivalului şi sfârşitul trist al muzicii de închidere a fiecărui festival”, a afirmat tenorul Florin Georgescu.

Acesta a adăugat ”întodeauna, la acest festival, am arătat şi vom arăta că arta adevărată este pe primul loc”.

Florin Georgescu – Te voi răpi la noapte

Festivalul Naţional de Interpretare a Romanţei ”Crizantema de Aur” este cel mai longeviv eveniment muzical al României. Festivalul are loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte, a început vineri şi se va încheia duminică, odată cu decernarea premiilor. Festivalul are o secţiune de interpretare, iar în fiecare dintre serile evenimentului au loc recitaluri. Printre cei care vor urca pe scenă sunt Felicia Filip, Vlad Miriţă, Matilda Pascal Cojocoriţa.

Organizatorii acestei ediţii a festivalului sunt Primăria Municipiului Târgovişte, Consiliul Local Târgovişte, Teatrul Municipal, cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!