Trei dintre parlamentarii de Dâmboviţa, plecați sau excluși din partid în 2013

Trei dintre parlamentarii de Dâmboviţa, plecați sau excluși din partid în 2013

Florin Popescu, Sorin Roşca Stănescu şi Radu Popa, toţi parlamentari în colegiul Târgovişte, în 2013 au părăsit, alegând să plece sau fiind excluşi, partidul în care erau în momentul în care au fost aleşi.

Deputatul Florin Popescu a fost exclus din PDL, după scandalul de la alegerile din organizaţia PDL Târgovişte, de la sfârşitul lunii noiembrie.

”Excluderea mea din PDL este profund nedreaptă”, a susţinut, la acel moment, Florin Popescu.

Un alt deputat de Târgovişte, Radu Popa, a fost ales când era la PPDD, apoi a activat o perioadă ca independent la Parlament, iar din septembrie este la PSD.

Dacă în 4 martie, Radu Popa spunea despre guvernul Ponta că este fabrică de şomeri, acum acesta îl consiliază pe premier pe probleme politice.

Text ședinţa Camera Deputaţilor 4 martie 2013

Senatorul din colegiul Târgovişte- Moreni, Sorin Roşca Stănescu, a fost exclus din PNL, în luna noiembrie 2013, după ce a declanşat un amplu scandal, în care a prezentat documente false despre finanţarea Alianţei DA, în campania electorală din 2004. Propunerea de excludere a lui Sorin Roşca Stănescu a fost făcută de preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Un alt deputat de Dâmboviţa care a plecat din partidul în care era când a fost ales este Ion Stan. Acesta a demisionat din PSD, la sfârşitul anului 2012, după ce premierul Victor Ponta i-a solicitat public să părăsească partidul. Stan a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!