Vasile Blaga, prezent la lansarea candidaţilor PNL Dâmboviţa

miculescu-blaga-vladu-lansare

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a a fost prezent, vineri, la lansarea candidaţilor PNL din Dâmboviţa.

”Jocul este în doi. Jocul este între PNL şi PSD; ceilalţi, Dumnezeu cu mila! Numai că orice vot din zona dreptei merge către ALDE sau către Băsescu, care nu au avut ce face, ei vorbeau de unificarea dreptei, ca unul de la perdea care ne făcea pas şi altul, nu s-a lăsat nici el mai prejos, Tăriceanu şi-a făcut şi el partid, aşa, la bătrâneţe. Şi în această idee, toate voturile care nu merg la PNL merg la Ţuţuianu indirect. Asta trebuie spus tuturor care cred că este vremea dreptei. Şi cred că este vremea dreptei şi când vă văd pe toţi aşa de mobilizaţi îmi dau seama că ce am făcut acum doi ani, bine am făcut”, a spus Vasile Blaga.

Blaga a fost prezentat pe scena de la Casa Sindicatelor din Târgovişte, acolo unde a avut loc lansarea candidaţilor liberali din Dâmboviţa, drept ”omul care a reuşit să scoată PDL din mâna lui Băsescu”. Copreşedintele PNL a spus că are experienţă în condus campanii electorale şi a precizat care sunt lucrurile esenţiale pentru un partid în campanie.

”Am condus multe campanii şi două lucruri sunt esenţiale: să ai cu cine, adică să ai candidaţi, iar în Dâmboviţa e o echipă bună (…) şi ca acolo unde am avut administraţii să fi dovedit că am făcut treabă”, a afirmat Vasile Blaga.

miculescu-discurs

Dumitru Miculescu, copreședinte PNL Dâmbovița

La Dâmboviţa, copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL -Dumitru Miculescu este primul pe lista de candidaţi a liberalilor pentru Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa. Pe lista de candidaţi a PNL la CJ Dâmboviţa se regăsesc doi foşti prefecţi ai judeţului, Aurelian Popa şi Jean Popescu, pe locurile doi şi trei. Pe locul şase este fostul deputat Gabriel Plăiaşu. De asemenea pe listă sunt actuali consilieri judeţeni ai PNL.

Candidatul PNL la funcţia de primar al Târgoviştei este Ciprian Prisăcaru, fost viceprimar al municipiului.

error: Conţinut protejat !!