Vicepremierul Liviu Dragnea va participa la manifestările de la Potlogi

Vicepremierul Liviu Dragnea va participa la manifestările de la Potlogi

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării regionale şi administraţiei publice, va participa luni, 9 iunie, la manifestările de la Potlogi, judeţul Dâmboviţa.

”Viceprim-ministrul Liviu Dragnea va participa, începând cu ora 11.00, la invitaţia Arhiepiscopiei Târgovişte, la procesiunea solemnă pentru resfinţirea bisericii din Potlogi, ctitorie a voievodului martir Constantin Brancoveanu”, se arată într-un comunicat al Ministerului dezvoltării regionale şi administraţiei publice (MDRAP).

Biserica de la Poltogi a fost recent restaurată cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional 2007-2013, gestionat de MDRAP.

Mii de persoane sunt aşteptate, luni, la Potlogi, unde va avea loc pelerinajul la moaştele lui Constantin Brâncoveanu, ce vor fi aduse, în procesiune solemnă, de la Biserica ”Sfântul Gheorghe-Nou” din Bucureşti.

Cu această ocazie, va fi resfinţită şi biserica Parohiei Potlogi, recent restaurată, ctitorie a domnitorului Constantin Brâncoveanu.

Credincioşii sunt invitaţi să participe la acest eveniment la biserica din Potlogi, începând cu ora 8.00.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!