Viceprimar Târgovişte: IC Brătianu va fi gata până pe 15 noiembrie (audio)

Viceprimar Târgovişte: IC Brătianu va fi gata până pe 15 noiembrie (audio)

Lucrările de asfaltare şi modernizare pe Bulevardul IC Brătianu din Târgovişte vor fi gata până pe 15 noiembrie, anunţă viceprimarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

”Sperăm ca undeva 1-15 noiembrie, iar dacă se va ajunge la o lucrare de reamenajare pe zona aceasta, de refacere, cred că trei săptămâni, o lună de zile va dura şi lucrarea respectivă”, a precizat viceprimarul Cristian Stan.

stan-prisacaru-bratianu

Iniţial autorităţile au anunţat că lucrările pe IC Brătianu vor fi gata până pe 15 august.

Întârzierea lucrărilor, spune primarul interimar al Târgoviştei – Ciprian Prisăcaru, a fost cauzată de vreme, de probleme de proiectare sau de faptul că, uneori, în subteran nu s-a găsit ceea ce era prevăzut în proiect.

”Au fost întârzieri, am primit un raport meteorologic de la instituţiile abilitate şi au fost perioade de timp în care ploile au fost foarte abundente şi nu s-a putut turna asfalt. Într-adevăr şi din cauza ploilor şi din cauza temperaturilor de la momentele respective… Au apărut şi probleme, v-am dat un singur exemplu acesta cu buletinul meteorologic, însă au mai fost şi probleme de proiectare, au mai fost şi probleme de ceea ce găsim la faţa locului, nu întotdeauna ce am găsit la faţa locului s-a potrivit cu ce era în proiect sau nu întotdeauna când am săpat am găsit în subteran ceea ce era în proiect”, a precizat primarul Ciprian Prisăcaru.

IC Brătianu este cuprins în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) B din Târgovişte, proiect european de modernizare a mai multor cartiere din municipiu.

error: Conţinut protejat !!