Vizita în Dâmboviţa a lui Victor Ponta, amânată din cauza programului premierului

victor pontaVizita premierului Victor Ponta în judeţul Dâmboviţa, pentru a participa la inaugurarea lucrărilor de la Spitalul Judeţean Târgovişte, a fost amânată, iniţial fiind anunţată pentru vineri, 29 noiembrie.

”Termenul fixat era 29. De ce nu se respectă? Ca să lămurim şi lucrul acesta. În primul rând că era foarte complicat pentru primul ministru să ajungă la Târgovişte, în condiţiile în care mai mulţi membri ai delegaţiilor care au participat la forumul China – Europa centrală şi de Est, de la Bucureşti, pleacă vineri, la care se adaugă faptul că tot vineri are loc o festivitate de semnare de contracte la Ministerul pentru Societatea Informaţională. Acesta ar fi un aspect. Şi tot vineri e programată şedinţă de guvern. Deci primul ministru ar fi fost în dificultate să ajungă la Târgovişte”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că, în afară de lucrările prin programul european, la Spitalul Judeţean Târgovişte se derulează investiţii şi din fonduri ale consiliului şi spitalului, iar aceste lucrări au fost întârziate.

Spitalul a beneficiat de un proiect european cu fonduri de 83 de milioane de lei. Lucrările la Spitalul Judeţan Târgovişte au început în 2010.

În cadrul proiectului european au fost reabilitate complet Policlinica, precum şi alte secţii, iar spitalul a fost dotat cu tomograf şi RMN. De asemenea cinci săli de operaţie au fost dotate la standarde europene.

error: Conţinut protejat !!