Volei feminin: CSM Târgovişte a piedut şi cel de-al doilea meci al finalei Diviziei A1

volei-csm-alba-meci2

CSM Târgovişte a pierdut în faţa CS Volei Alba-Blaj cu scorul de 2-3 (17-25, 25-18, 15-25, 25-12, 9-15), vineri seara, la Sala Sporturilor din Târgovişte, în al doilea meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin.

Cele două echipe şi-au împărţit seturile: CS Volei Alba-Blaj şi-a adjudecat primul set cu 25-17, CSM l-a luat pe al doilea cu 25-18, oaspetele şi l-au trecut în cont pe al treilea cu 25-15, Târgovişte s-a impus cu 25-12 în setul patru. În decisiv, gazdele au avut 4-1, situaţia s-a echilibrat, iar de la 8-8 balanţa a atârnat în favoarea ardelencelor, care au câştigat setul cu 15-9 şi meciul cu 3-2.

csm-blaj--meci-2-2

CSM Târgovişte are programate următoarele două meciuri în deplasare, pe 27 aprilie şi, eventual, 28 aprilie. Finala se joacă după regula cel mai bun din cinci meciuri.

La finalul sezonului regulat, CS Volei Alba-Blaj a ocupat locul al doilea, cu 55 de puncte, iar CSM Târgovişte a fost a patra, cu 51 puncte. Ambele echipe joacă în premieră o finală de campionat naţional la volei feminin. În meciurile directe, CS Volei Alba-Blaj a învins pe CSM Târgovişte cu 3-1, iar în retur CSM şi-a luat revanşa câştigând cu 3-0.

nesic-scor

Antrenorul CSM Târgoviște, Dragan Nesic

Chiar dacă nu au umplut sala, suporterii CSM şi-au încurajat echipa, în tribune fiind oficialităţi locale (primarul municipiului, preşedintele consiliului judeţean şi prefectul judeţului), precum şi europarlamentarul Theodor Stolojan. De asemenea voleibalistele de la CSM au fost încurajate de colegele de club de la baschet, cele care cu o zi înainte au reuşit să egaleze la 2 scorul finalei Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Componente ale echipei de baschet a CSM, in tribuna la meciul de volei (Monique Coker, Chrissy Givens,  Porsche Poole, Jasmine Watson, Porchia Green)

Componente ale echipei de baschet a CSM, in tribuna la meciul de volei (Monique Coker, Chrissy Givens,
Porsche Poole, Jasmine Watson, Porchia Green)

stolojan

Europarlamentarul Theodor Stolojan, prezent în tribună la meciul de volei dintre CSM Târgoviște si Alba-Blaj

Tribuna I a Sălii Polivalente

Tribuna I a Sălii Polivalente din Târgoviște

csm-blaj--meci-2-1

csm-blaj--meci-2-4

error: Conţinut protejat !!