Zisu Stanciu (deputat de Dâmboviţa): ‘Crizantema de Aur’ e un produs cultural învechit, care toacă bani publici

Deputatul PSD de Dâmboviţa, Zisu Stanciu, consideră festivalul de romanţe ‘Crizantema de Aur’ drept un produs cultural învechit, prăfuit, care toacă bani publici.

Parlamentarul face această afirmaţie pe contul său de facebook, ca răspuns la un comentariu.

zisu crizantema

”În opinia mea, Crizantema de Aur e un produs cultural învechit, prăfuit, care toacă banii publici şi aşa puţini alocaţi pentru cultură. Produsele culturale ale anului 2013, trebuie să fie conectate la realităţile anului 2013, trebuie să se adreseze publicului tânăr, al cărui gust trebuie format ţinând cont însă de ceea ce îi interesează pe el. Eu nu cred că tinerii dâmboviţeni mor de plăcerea de a asculta romanţe, sau de a asculta muzică simfonică cântată de o orchestră pompos numită filarmonică”, susţine Zisu Stanciu.

Acesta spune că este interesat de subiect şi că îl va dezvolta.

”Discuţia pe care, fără sa vrei, ai pornit-o mă interesează foarte mult şi poate, cândva, o voi dezvolta!”, mai scrie, pe pagina sa de facebook, deputatul de Dâmboviţa, Zisu Stanciu.2 Comentarii

 1. Avatar
  Savu Ion octombrie 18, 2013

  pai deputatul asta parasutat zisu (halal nume), ce sa stie el despre traditiile dambovitene?? daca ar fi dupa aces tdeputat imbogatit peste noapte de si-a permis sa isi ia masina de 120 000 de euro bani cash .. ar trebui sa dispara toate traditiile. .. ca prin definitie . .traditia e veche .. .du-te domnule dePUTAt si lasa-ne

 2. Avatar
  STEFAN CORNELIU octombrie 18, 2013

  Vreau sa atrag atentia unui deputat parasutat in judetul Dambovita (NU POT SA-I PRONUT NICI NUMELE CAT TIMP ACESTA NE JIGNESTE SIMBOLURILE NOASTRE DAMBOVITENE) ca judetul nostru are ca repere Turnul Chindiei, Manastirea Dealu, Curtea Domneasca, Palatul de la Potlogi, Bisericile din Lemn, Mihai Viteazul, Constantin Brancoveanu, Neagoe Basarab, prima carte tiparita pe teritoriul romanesc, si nu in ultimul rand cel mai longeviv eveniment muzical al Romaniei: Crizantema de Aur, Festivalul National de Interpretare a Romantei.
  Aceastea sunt reperele dambovitenilor, pe care nimeni nu poate sa le calce in picioare dupa bunul plac, chiar daca pentru o perioada de 4 ani se idetifica cu acest judet si apoi se indragostesc de alt judet…….

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!