3 electrocasnice care au revolutionat viata gospodinelor din toata lumea

In prezent, oamenii nu realizeaza cat de mult le sunt usurate vietile de anumite electronice si electrocasnice pe care le detin si nici cat de greu le-ar fi in lipsa lor. De a lungul timpului, acestia au incercat sa isi eficientizeze activitatile, prin diferite inventii. Un exemplu relevant sunt electrocasnicele care au ajuns sa revolutioneze viata gospodinelor. Afla, mai departe, care sunt acestea.

Iata ce electrocasnice usureaza viata gospodinelor zi de zi:

1. Masina de spalat!

Desi oamenii au incercat sa usureze procesul curatarii hainelor inca din cele mai vechi timpuri, prin diferite metode, prima masina de spalat “moderna” dateaza din anul 1905. Totusi, pana in 1930, masinile de spalat au continuat sa fie manuale, iar acest an marcheaza aparitia primei masini automate. De-a lungul anilor, acestea au devenit extrem de performante, ajungand sa incorporeze functii ce ajuta la economisirea apei si a energiei, precum si la eficientizarea spalarii hainelor. Nu ai un astfel de aparat electrocasnic sau s-a stricat cel vechi? Ei bine, poti  cumpara o masina noua de spalat rufe pe Badabum.ro, pentru a te bucura de numeroase avantaje. Vei castiga timp, energie si vei avea haine impecabile.

2. Mixerul

Primul mixer a aparut in anul 1908, iar de atunci sta la indemana tuturor gospodinelor pasionate de gatit, dar nu numai. Inventatorul lui este Herbert Johnson, care a fost inspirat de un brutar ce amesteca coca pentru paine cu o lingura de metal. Pana in anul 1915, mixerul a devenit o ustensila esentiala in mai toate patiseriile si brutariile vremii. In prezent, acesta este folosit pentru a realiza blaturile pentru torturi si prajituri, maioneza, frisca, cremele de toate felurile, precum si pentru multe altele. Daca nu detii unul inca, este momentul ideal sa il achizitionezi!

3. Aspiratorul!

Primul aparat de acest fel a aparut in anul 1901, in Marea Britanie si era cu mult mai diferit decat ceea ce este cunoscut astazi ca fiind un aspirator. Prima companie producatoare de aspiratoare, cunoscuta sub numele de  “the Bristish Vacuum Cleaner Company”, se afla tot aici si era condusa de catre Hubert Cecil Booth. Chiar daca la inceput nu s-a dovedit a fi extrem de practic, acesta a devenit, cu timpul, unul dintre cele mai utile electrocasnice, usurand viata gospodinelor de pretutindeni. Are avantajul de a colecta praful si mizeria fara a imprastia gunoiul. In plus, se dovedeste a fi extrem de rapid, iar cu peria potrivita atasata de capatul furtunului, poate curata multe tipuri de mizerie.

Daca ai toate aceste lucruri, esti pe drumul cel bun pentru a deveni o gospodina desavarsita!

error: Conţinut protejat !!