38 de persoane conduse la audieri, în urma percheziţiilor din Dâmboviţa

38 de persoane conduse la audieri, în urma percheziţiilor din Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmbovita au efectuat 22 de percheziţii domiciliare şi patru percheziţii la sediile a două societăţi comerciale, pe raza judeţului, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt de cabluri şi componente ale unei reţele de telefonie.

În urma percheziţiilor, 38 de persoane au fost conduse la audieri.

”În sarcina celor în cauză, s-a reţinut faptul că în perioada 2013 – 2014, ar fi sustras cabluri şi componente ale unei reţele de telefonie pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Prahova. În urma percheziţiilor, la domiciliile persoanelor, poliţiştii au descoperit atât unelte folosite la comiterea faptelor, cât şi bunuri provenite din săvârşirea infracţiunilor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

De asemenea la domiciliul unui bărbat a fost identificată o armă de foc, construită artizanal, fără a prezenta serie sau număr de identificare, întocmindu-se un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „deţinere, port, confecţionare, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”.

38 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor şi probarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea activităţilor, să se propună măsuri legale prin Parchet.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.. La activităţi au participat şi jandarmi.

error: Conţinut protejat !!