Admitere Universitatea Valahia, sesiunea din septembrie

valahia-logo

A doua sesiune de admitere în anul universitar 2015 – 2016 la Universitatea Valahia Târgovişte are loc în perioada 4-19 septembrie 2015.

Pe 21 septembrie va avea loc afişarea rezultatelor, iar în perioada 22– 26 septembrie încheierea contractelor pentru candidaţii admişi. Pe 28 septembrie va fi afişarea rezultatelor finale sesiunea septembrie.

Excepții la acest program au domeniile de licenţă Muzică/ Educaţie fizică şi sport care prevăd probe eliminatorii în perioada 18 -19 septembrie.

La Teologie sunt probe eliminatorii și probă scrisă: pe 15 septembrie – examen psihologic şi verificarea aptitudinilor muzicale, iar pe 16 septembrie – examen scris la disciplina Teologie Dogmatică.

La majoritatea facultăţilor admiterea se face în baza mediei de la bacalaureat, la Teologie se dă examen şi admiterea se face în baza notei obţinute (50%) şi media de la bacalaureat (50%). La facultăţile de muzică şi sport există probe eliminatorii.

Ce trebuie să conţină dosarul de admitere găsiţi aici http://www.valahia.ro/ro/admitere-ro/121-dosar-examen.

Taxa de înscriere la concursul de admitere este de 100 de lei, cei care vor fi acceptaţi vor plăti ulterior o taxă de înmatriculare de 120 de lei. Taxa de şcolarizare este de 2.115 lei/an.

stiriDB este partener al Universităţii Valahia Târgovişte. Pe stiriDB .ro puteţi găsi comunicate de presă ale instituţiei de învăţământ superior, informaţii de interes general şi ştiri utile studenţilor.

error: Conţinut protejat !!