Adrian Ţuţuianu: Alin Manole verifică înregistrările video pentru a vedea cine vine la mine la cabinetul parlamentar

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa Alin Manole verifică înregistrările camerelor de supraveghere din clădirea consiliului pentru a vedea cine vine la cabinetul parlamentar.

Ţuţuianu spune că a făcut plângeri la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Prefectura Dâmboviţa şi la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

”Am fost informat că, de mai multă vreme, domnul Alin Manole, vicepreședinte CJD, este preocupat să studieze înregistrările de la calculatorul aflat la intrarea în consiliu, care preiau imaginile de la camerele de luat vederi de pe acest culoar, scopul fiind să vadă cine intră la Țuțuianu, cine intră la Daniel Comănescu, eventual la prefect. Lucrul acesta este de o gravitate extremă în contextul legislației europene, transpusă și în legislația națională, privind protecția datelor cu caracter personal. Imaginile sunt date cu caracter personal. Nu-mi vine să cred că Alin Manole a coborât atât de jos. Nu-mi vine să cred că nu mai are niciun gram de caracter. (…) Mă revoltă modul ăsta de comportare și cred că e cazul ca această camarilă care-și bazează existența pe înregistrări și pe atacuri murdare să înceteze să se comporte în acest fel cu mine sau cu colegii din partid”, a spus Ţuţuianu.

Acesta spune că în interiorul PSD Dâmboviţa s-a creat un ”stat paralel”.

”O chestiune care arată crearea unui stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița: de mai multă vreme am primit diverse semnale de la colegi din partid că sunt întrebați de ce-au venit la mine, la biroul parlamentar. Și, la un moment dat, am primit răspunsul și vă spun că m-am adresat cu o plângere, este scrisă și înregistrată, prefectului județului Dâmbovița, președintelui Consiliului Județean și Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal”, a precizat Ţuţuianu.

Senatorul exclus la începutul lunii noiembrie din PSD a vorbit şi despre înregistrările făcute la şedinţele de partid. 

”La prima ședință de Birou Permanent Județean, dna Plumb a declarat că este în posesia tuturor înregistrărilor ședințelor Biroului Permanent Judeţean și Comitetului Judeţean Executiv din 2018. Deci, înregistrarea de la Găești nu este o excepție, ceea ce ne arată că unii ca Rovana Plumb, Sandu Oprea, Radu Popa, Alin Manole au construit un stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița”, a afirmat Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!