Adrian Ţuţuianu: Anul 2013 a fost dificil, dar a putut fi echilibrat din punct de vedere financiar

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a făcut, luni, la şedinţa de consiliu, un scurt bilanţ al activităţii consiliului, subliniind că 2013 a fost dificil, dar a putut fi echilibrat din punct de vedere financiar.

”Am avut 22 de şedinţe, din care 12 ordinare şi 10 extraordinare. Am adoptat 295 de hotărâri. Nu am avut decât o singură situaţie în care, pe o chestiune mai mult formală, s-a făcut un recurs graţios din partea Prefecturii, ceea ce înseamnă că ne-am desfăşurat activitatea în condiţiile şi cu respectarea legii”, a menţionat Adrian Ţuţuianu.

ipp

Acesta a adresat şi o urare de sărbători tuturor dâmboviţenilor.

 

Dragi prieteni dâmbovițeni,

tutuianuMă adresez dumneavoastră cu bucuria smerită de a vă transmite un gând bun, pornit din inimă. Sărbătorile de iarnă înseamnă, mai presus de orice, emoția curată a unui nou început. Știu că, pentru mulți dintre dumneavoastră, 2013 a fost încercat de provocări, momente mai bune sau mai dificile. Dar să știți, dragi prieteni, că, peste toate, 2013 a însemnat un an al reconstrucției. Și asta vi se datorează vouă, fiecăruia dintre cei care ați vărsat efort și sacrificiu. Tocmai de aceea, cred sincer că, așternut pe strălucitul praznic la Nașterii Domnului, hrănit cu rugăciuni și colinde, Anul Nou va aduce mângâierea blândă a speranței de mai bine.

Să vă dea Dumnezeu puterea de a primi împăcați aceste sărbători. Ascultați un colind, aprindeți o lumânare, spuneți o rugăciune. Și nu uitați niciodată să vă bucurați de familiile voastre, de prieteni, de cei care vă sunt dragi. La finalul zilei, ei sunt tot ceea ce contează!

Din suflet,

Sărbători fericite!

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa,

conf. univ. dr. Adrian Ţuţuianu

error: Conţinut protejat !!