Adrian Ţuţuianu: Ar fi sinucidere politică pentru PSD o nouă schimbare de guvern

Adrian Ţuţuianu: Ar fi sinucidere politică pentru PSD o nouă schimbare de guvern

O nouă schimbare de guvern ar fi sinucidere politică pentru PSD, a scris, sâmbătă, pe pagina sa de facebook, preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, adăugând că militează pentru unitatea partidului.

”Ar fi sinucidere politică pentru Partidul Social Democrat o nouă schimbare de guvern. O demisie a Primului Ministru sau o nouă moţiune de cenzură împotriva propriului guvern ar duce partidul din nou la mâna preşedintelui Iohannis (pentru desemnarea premierului) şi la un vot în Parlament, ambele situaţii creatoare de incertitudini. De aceea, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi să conştientizăm gravele prejudicii de imagine pe care le poate înregistra partidul, precum şi riscul aruncării ţării în instabilitate politică. Este datoria noastră să fim lucizi”, spune Ţuţuianu.

Acesta îşi exprimă îngrijorarea cu privire la ceea ce se întâmplă în PSD şi efectul acestui lucru asupra guvernării.

”Sunt îngrijorat cu privire la evoluţiile interne din partid şi cred că ne aflăm într-un moment de răscruce. Performanţele economice înregistrate în anul 2017, creşterile de salarii şi pensii şi alte lucruri bune ale guvernării au fost, în bună parte, anulate de conflictul intern”, afirmă Ţuţuianu.

Liderul PSD Dâmboviţa mai spune că primarii, oamenii din judeţe au nevoie de un guvern care să le sprijine proiectele şi că România are nevoie de stabilitate pentru a continua să se dezvolte.

”Oamenii aşteaptă de la noi rezultate, locuri de muncă mai bine plătite, autostrăzi, şcoli, spitale etc. Nu cred că putem să o luăm mereu de la capăt din 6 în 6 luni. Trebuie să strângem rândurile, să analizăm care este cea mai bună soluţie pe baza unei decizii colective şi democratice, făcând apel la toţi oamenii competenţi care pot da un plus actului de guvernare. Nu sunt de acord să sacrificăm partidul şi guvernarea pentru răfuielile şi ambiţiile personale ale unor lideri!”, susţine Ţuţuianu.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, mai spune că a fost şi rămâne un om de partid, că militează pentru unitatea acestuia, diversitatea de opinii şi pentru luarea deciziilor în structurile statutare.

error: Conţinut protejat !!