Adrian Ţuţuianu, după respingerea Rovanei Plumb: PSD să se spele pe cap cu această lacomă de funcții și bani

Senatorul Pro România de Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu a declarat, după respingerea Rovanei Plumb comisar european: „PSD să se spele pe cap cu această lacomă de funcții și bani”.

Adrian Ţuţuianu, facebook:

Comisia JURI a respins DE-FI-NI-TIV candidatura Rovanei „Pauker” Plumb pentru postul de comisar european. #ȚaraLuiLiviuDragnea și #parola de intrare într-un oraș nu au impresionat pe nimeni la Bruxelles. Case closed!

P.S: PSD să se spele pe cap cu această lacomă de funcții și bani.

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a respins luni candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi şi pe cea a lui Laszlo Trocsanyi pentru postul de comisar european pentru vecinătate şi politică de extindere.

Împotriva candidaturii Rovanei Plumb au fost 13 voturi, iar în favoarea sa şapte voturi.

Comisia JURI recomandase joi ca procedura de validare să fie suspendată în cazul Rovanei Plumb şi al comisarului-desemnat pentru vecinătate şi politică de extindere, Laszlo Trocsanyi. În privinţa Rovanei Plumb, membrii JURI au considerat că există un conflict de interese din cauza unui împrumut pe care aceasta l-a contractat şi a lipsei de claritate privind modul în care îl va plăti fără a compromite funcţia pentru care a fost propusă.

error: Conţinut protejat !!