Adrian Ţuţuianu – explicații pentru retragerea din CNI

Adrian Ţuţuianu – explicații pentru retragerea din CNI

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, explică motivele retragerii din funcţia de supleant în cadrul Consiliului Naţional de Integritate (CNI) prin faptul că nu vrea să aducă atingere prestigiului instituţiei, în urma unor materiale de presă care îl privesc.

Ţuţuianu a fost validat drept membru supleant în cadrul Consiliului Naţional de Integritate (CNI), ca propunere a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).

”Consiliul Naţional de Integritate trebuie să se afle în afara oricărei suspiciuni cu privire la integritatea membrilor săi. În acest sens, luând act de existenţa unor atacuri de presă în ceea ce mă priveşte, nu vreau să aduc atingere prestigiului şi activităţii instituţiei. În calitate de membru al Partidului Social Democrat, nu vreau să existe nicio umbră de îndoială cu privire la valorile şi principiile pe care le apără Partidul Social Democrat, întărite cu fermitate de preşedintele PSD, Primul Ministru Victor Ponta”, se arată într-un comunicat semnat de Adrian Ţuţuianu, remis luni.

Acesta menţionează că întruneşte toate condiţiile prevăzute de lege pentru a îndeplini calitatea de membru supleant al Consiliului Naţional de Integritate, ”retragerea fiind determinată exclusiv de motivaţiile expuse anterior”.

”Am comunicat decizia mea Preşedintelui Senatului României, Călin Popescu – Tăriceanu, precum şi Preşedintelui Partidului Social Democrat, Primul Ministru Victor Ponta”, mai spune Ţuţuianu în comunicat.

error: Conţinut protejat !!